Zonnepanelen

Uw duurzame investering terugverdienen dankzij een aanzienlijk verschil op uw energiefactuur?

Het leven wordt alsmaar duurder en wellicht bent ook u de hoge energieprijzen zat. Gelukkig bieden zonnepanelen van SolarEdge dé oplossing om uw woning energiezuiniger te maken en uw kosten te verlichten.

U kan een offerte makkelijk online aanvragen of vrijblijvend contact opnemen met Climo Klimaattechnieken. Wij gaan graag met u na wat de mogelijkheden zijn voor uw woonst om het energieverbruik te minimaliseren. Tijdens ons bezoek berekenen we het vermogen o.b.v. verbruik en eventuele toekomstige plannen alsook de technische aspecten voor de plaatsing van zonnepanelen op maat van uw woning.

Zijn zonnepanelen écht duurzaam?

Ja! Zonnepanelen verlichten niet enkel uw uitgave aan energieverbruik, maar ook het gebruik van fossiele brandstoffen. Ze zijn dus effectief duurzaam en vriendelijk voor uw portemonnee én voor de planeet. Met zonnepanelen van Climo Klimaattechnieken draagt u uw steentje bij aan een gezond en veilig leefklimaat.

Onderhoud aan uw zonnepanelen door Climo Klimaattechnieken

Systemen geplaatst door Climo Klimaattechnieken, worden doorlopend gemonitord, waardoor een periodiek onderhoud niet noodzakelijk is. Aan de hand van externe controles worden eventuele problemen spoedig opgespoord en contacteren we u indien er herstellingen of aanpassingen gedaan dienen te worden.

Heeft u nog vragen of wil u graag een afspraak vastleggen met één van onze installatietechniekers? Neem vrijblijvend contact met ons op. We horen graag waarmee we u kunnen helpen.

Meer informatie?


Wenst u zich te informeren over zonnepanelen? Contacteer gerust een van de Climo Klimaattechnieken-medewerkers.