Warmtepompen

Een combinatie van lucht, water en warmte, die uw HVAC-ontwerp tot in de puntjes verzorgt.

Een lucht-water-warmtepomp is een energiezuinige totaaloplossing die niet alleen uw woning, maar ook het ‘sanitair warm water’ – of SWW – in uw douche/badkamer, toilet, keuken,… verwarmt. Dat doet het door middel van een buitengenerator die, dankzij inverter-technologie, hoogrendementswarmte uit de buitenlucht haalt, en dat vervolgens gebruikt om het water binnenin uw gebouw te verwarmen. Dat water stroomt uiteindelijk door naar de elementen van uw radiatoren en vloer- en wandverwarming, waardoor de binnentemperatuur weer op niveau komt.

Ook wanneer het vriest?

Ja. Uw lucht-water-warmtepomp wordt namelijk geproduceerd door het Scandinavische NIBE. Het bedrijf werd opgericht in het ijzige en groene Zweden, en heeft dus heel wat expertise met extreme weersomstandigheden, wat uw project altijd ten goede komt. Win-win, ook wanneer het regent, sneeuwt en waait.

Meer informatie?


Wilt u het ontwerp van uw constructie extra weersbescherming aanbieden? Vraag dan gerust een offerte aan en geniet samen met uw bezoekers opnieuw van een aangenaam binnenklimaat.