Onderhoud & kanaalreiniging

Heeft u recent een ventilatiesysteem laten plaatsen en wil u graag een jaarlijks onderhoud laten uitvoeren door een specialist?

Bij Climo Klimaattechnieken bieden we u een uitgebreid periodiek onderhoud of een onderhoud op afroepbasis voor uw ventilatiesysteem. Ook oudere installaties of installaties die niet door ons werden geplaatst, kunnen voorzien worden van een onderhoud, mits uw systeem bij ons gekend is.

Met het onderhoudscontract van Climo Klimaattechnieken herinneren we u graag aan een essentieel nazicht voor uw ventilatiesysteem. Wij onderwerpen uw ventilatie aan een grondige controle alsook voorzien we een diepgaande reiniging zodat de levensduur van uw toestel type C, C+, C+EVO of D verlengd wordt en doorheen de jaren blijft werken naar behoren.

Kanaalreiniging door Climo Klimaattechnieken

Tijdens een gedetailleerd onderhoud kijken we ook na of uw ventilatiekanalen gereinigd moeten worden. Indien dat het geval is, brengen we u hiervan op de hoogte en kan dit aanvullend uitgevoerd worden door één van onze ventilatiespecialisten. Doorgaans raden we sterk aan om een kanaalreiniging om de 2 à 3 jaar te laten volbrengen.

Met een borstel en een vacuüm zuigmachine worden de kanalen ontdaan van ongewenst stof en vuil. Zowel vóór als na de reiniging van uw kanalen, voeren we een inspectie uit met een camera. Op die manier kunnen we garanderen dat deze effectief schoon achterblijven.

Uw ventilatiesysteem duurzaam en gezond houden? Indien u nog vragen heeft of graag een afspraak wil vastleggen voor een (periodiek) onderhoud, aarzel dan niet om Climo Klimaattechnieken te contacteren. Wij helpen u graag verder.

Meer informatie?


Wenst u zich te informeren over het onderhoud van uw installatie & eventuele kanaalreiniging? Contacteer gerust een van de Climo Klimaattechnieken-medewerkers.