Airconditioning

De ideale temperatuur voor alle bedrijfstoepassingen

A. Van comfortabel warm naar aangenaam koel, en omgekeerd

Een aangenaam binnenklimaat is niet alleen in de winter, maar ook in de zomer een lang niet simpel te bereiken gebeuren. Kantoren, productieruimtes, vergaderzalen, lunchzalen, fitnessruimten, … het zijn allemaal voorbeelden van plaatsen die gebaseerd zijn op tijdelijke en geconcentreerde bewegingen, waar vaak een collectie van onaangename geuren en temperaturen uit vloeit. Een probleem dat u gemakkelijk kan oplossen met een simpele druk op de knop, waarna uw airconditioning de rest doet.

B. Energiebesparing en duurzaamheid

Doorheen de jaren is de technologische wereld – ook die van de airconditionings, inverters en warmtepompen – niet stil blijven staan. Vooral het rendement werd omhoog getrokken, waardoor u vandaag de dag op een geavanceerde manier energie bespaart. En dat voor een lager bedrag, want ook op vlak van duurzaamheid zijn er iconische vooruitgangen geboekt. Goed voor de wereld, goed voor uw portemonnee.

C. Aparte temperatuurregeling per ruimte

Climo Klimaattechnieken en Daikin bieden u een compleet multi-splitsysteem aan met meerdere binnentoestellen, waarbij u de temperatuur per zelfstandige kamer of per groep regelt. Of u dat liever door middel van een vast wandbesturingspaneel doet of eerder een draadloze afstandsbediening, is volledig uw eigen keuze.

Op vlak van airconditioningmodules (en ventilatie) zit u écht wel aangenaam-goed bij Daikin, een Japans bedrijf dat zich sinds 1924 inzet voor het perfecte interieurklimaat en tevens de gehele operatie vanop twee locaties leidt: Osaka, na Yokohama en Tokyo de derde grootste stad van Japan; en de charmante, Belgische kuststad Oostende.

Meer informatie?


Wenst u zich te informeren over de technische aspecten, die van belang zijn bij de lancering van uw ontwerp? Contacteer gerust een van de Climo Klimaattechnieken-medewerkers.